fbpx Sleutel op de deur | Corpuss

Sleutel op de deur

U kan als particulier bij Corpuss terecht voor het bouwen van uw instapklare woning in alle mogelijke stijlen. De complexere bouwwerken en constructies met een hogere moeilijkheidsgraad kan u aan ons toevertrouwen. 

Als totaal aannemingsbedrijf globaliseren en coördineren wij alle bouwactiviteiten die noodzakelijk zijn voor de realisatie van uw bouwproject. Volgens de overeengekomen prijs wordt het volledige project gerealiseerd en de afgesproken termijn wordt strikt gerespecteerd. 

Kiezen voor een totaal aannemer houdt voor de bouwheer eveneens een aanzienlijke vereenvoudiging van de te nemen stappen in: het is Corpuss die de verantwoordelijkheid op zich neemt en die een eindproduct aflevert, volledig conform het overeengekomen programma, prijs en termijn.
 

Met een sterk, ervaren en goed gestuurd team voeren wij eigenhandig de ruwbouw werken uit. Dankzij onze jarenlange samenwerking met de beste aannemers voor technieken en afwerking kunnen wij een optimale continuïteit en de beste kwaliteit verzekeren op de werf. 

Traditionele kwaliteit en moderne bouwmethodes worden geïntegreerd in een succesvol bouwproces. Wij begeleiden u stap voor stap bij het kiezen van de interieurafwerking op maat. Wij houden van een open communicatie met alle bouwpartners en adviseren waar nodig. U kiest uw eigen architect of u gaat in zee met één van onze huisarchitecten.

Ga wonen in je droomhuis gebouwd met passie, naar jouw smaak en binnen uw vooropgesteld budget. 
Maak van dit nieuwe huis je zorgeloze thuis!

Ik wens een offerte te ontvangen. Contacteer ons.

WastynEmiel
Calculatie & ProjectleiderBouwkundig ingenieur
emiel@corpuss.be+32 56 20 66 96+32 476 61 12 66
WastynJohan
Calculatie & ProjectmanagerBouwkundig ingenieur
johan@corpuss.be+32 56 20 66 96+32 473 89 84 26

-geen-

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Safety my priority

WTCB

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Ons oprichtingsjaar maakt bijna 35 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1559Facebook volgers
5862m² groene woonomgeving op Forum Ambrosius

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!