CORPUSS run steunt goede doel

24/09/2018

CORPUSS run steunt goede doel

De opvallendste nieuwigheid tijdens de stratenloop Corpuss run Dwars door Geluwe volgende week zaterdag is de keuze om dit jaar een Geluws goed doel te steunen.

De organisatoren kozen voor De Vlier, een school voor bijzonder onderwijs in de Guido Gezellestraat. “Wie zich inschrijft, kan ervoor opteren om een euro meer te betalen die dan naar dat goede doel gaat”, zegt Dominique Romaen. “Voor elke gedoneerde euro doen we er nog één bovenop. Het is de bedoeling dat we ieder jaar onze lopers aanzetten om een plaatselijk goed doel te steunen.”

Basisschool De Vlier wenst bewegingstoestellen om buiten plaatsen. Zo kunnen ze hun kinderen meer aanzetten tot bewegen op een leuke en speelse manier. De voorinschrijvingen lopen tot woensdag 26 september. De dag zelf zal er ook kunnen worden gestort aan een extra stand van De Vlier. En er is nog meer, want daarbovenop heeft Kiwanis Young Professionals Wervik besloten dit bedrag nogmaals te verdubbelen. Het eindbedrag wordt nadien in sporthal Ter Linde bekendgemaakt.

De komende drie jaar is er een samenwerking met de nieuwe hoofdsponsor, het bouwbedrijf Corpuss van de familie Wastyn in de Schendekouterstraat. De stratenloop krijgt daardoor voortaan ook een commerciële naam.

Inschrijvingen en meer info www.dwarsdoorgeluwe.jimdo.com. (DBEW)

 

HLN regio Wevelgem

Terug naar het nieuws overzicht

Vlaamse Confederatie Bouw

Ik BEN mee

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Onze klanten aan het woord

StatistiekenCorpuss in cijfers

1989Reeds 30 jaar ervaring
246Opgeleverde woningen en projecten
1133Facebook likes
4803Oppervlakte m² project Forum Schonekeer

Hou me op de hoogte!

We houden je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates binnen Corpuss!